TO JE TO!

ODLUČENO! NOVAK IDE NA NOVOG NADALA - Ovo su Đokovićevi rivali u Monte Karlu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Poznato je sve oko žreba za turnir u Monaku. Na startu i srpski derbi.

Izvor: Profimedia

Konačno se Novak Đoković vraća na teren. Posle svih problema koje je imao zbog odluke da se ne vakciniše i neigranja na Mastersima u Americi najbolji teniser sveta ponovo će zaigrati, prvi turnir posle pauze je u Monte Karlu. Održan je i žreb za takmičenje u Monaku, a jedan od igrača koji je učestvovao u izvlačenju bio je Stefanos Cicipas. On je tako "poslao" Karlosa Alkaraza u deo žreba sa Novakom. Španska senzacija i momak koga zovu "novi Nadal" može da "ukrsti rekete" sa Srbinom u četvrtfinalu.

Kada je sam žreb u pitanju, Nole je slobodan u prvom kolu, posle čega ga čeka bolji iz duela Alehandra Davidovčia Fokine i Markosa Đirona. U osmini finala su potencijalni rivali Roberto Bautista Agut/Danijel Evans, a onda Alkaraz ili Fric.

Izvor: Facebook/screenshot/Monte Carlo Masters

Na drugoj strani žreba su Aleksander Zverev, Janik Siner, Stefanos Cicipas, Andrej Rubljev, Feliks Ože-Alijasim...

Što se ostalih srpskih igrača tiče, na startu ćemo gledati srpski derbi pošto Dušan Lajović igra protiv Filipa Krajinovića. Pobednik tog duela ide na boljeg iz meča Nikolosa Basilašvilija i Grigora Dimitrova. Laslo Đere u prvom kolu igra sa kvalifikantom, a onda sa pobednikom susreta između Lorenca Sonega i Ilje Ivaške.