AU!

SKANDAL! OTAC HRVATSKE TENISERKE NAPAO PROTIVNICU: "Ona ima 16, a ti VARAŠ!", Mađarica mu žestoko odbrusila! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Talentovana teniserka iz Hratske izgubila je posle 25 vezanih pobeda, a meč je obeležio njen otac.

Izvor: Profimedia/Twitter/Josemorgado/Screenshot

Talentovana hrvatska teniserka Petra Marčinko (16) važi za verovatno najbolju u svom uzrastu. Vezala je 25 pobeda i okušala se u tenisu "za odrasle", pa je tako nastupila u portugalskom Oeirasu.

Nije imala sreće da nastavi niz pošto je poražena u drugom kolu od 97. igračice sveta. Dalma Galfi (23 godine) iz Mađarske slavila je 6:0, 4:6, 6:4, a susret na turniru u Portugalu obeležile su brojne kontroverze na koje nije mogao da ne reaguje otac Hrvatice.

Marčinko je imala dva puta po brejk prednosti u trećem setu, dok je na 4:4 propustila tri brejk šanse. Nije uspela da "poljulja" Mađaricu, a čini se da joj ni sudijske odluke nisu išle na ruku.

Tražila je od sudije da proveri trag loptice - smatravši da je oštećena - što se nije desilo. Zbog toga je Hrvatica bila izuzetno nervozna, izgubila je šest od sledećih sedam poena, a samim tim i meč. I dalje je mislila na "sudijsku grešku", kao i njen otac koji je sve pratio sa tribina.

"Jesi ponosna na sebe? Ona ima 16 godina, a ti varaš! Sramota...", vikao je otac hrvatske teniserke nezadovoljan jer Mađarica nije priznala da je poen trebalo da pripadne Petri.

"Ćuti! Ovo više nije juniorski tenis", odbrusila je Mađarica.

Zbog svega toga morao je da reaguje i supervizor, a čini se da se situacija smirila. Ipak, videćemo kako će sve ovo uticati na Petru Maričinko kojoj sigurno neće biti lako ako otac nastavi da se buni na svaku odluku...


Tagovi