Ostali sportovi

RAKIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO KONORA MEKGREGORA: Čeka ga meč karijere, a on se posvađao sa najvećim ikada!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Srpski borac Aleksandar Rakić odgovorio na komentar Konora Mekgregora i izazvao buru u MMA svetu.

Izvor: Profimedia

Konor Mekgregor je ikona i verovatno najpoznatiji MMA borac svih vremena, ali se ovih dana našao na udaru jednog Srbina. Aleksandar Rakić, momak srpskog porekla iz Beča, isprozivao je čuvenog borca zbog njegovog "flertovanja" sa profesionalnim rvanjem odnosno kečerima.

Nije ništa novo da rvači nakon izlaska iz oktagona odu da glume tuču - to je uradila i Ronda Rouzi koja je ikona u ženskom MMA, ali bi Konorov transfer u tom smeru razočarao njegove mnogobrojne navijače. Naravno, velike šanse su da će se to desiti u nekom trenutku jer profesionalno rvanje ima novac kojim može da privuče Mekgregora.

Ako biste pitali Rakića, on bi verovatno rekao da je Konoru Mekgregoru već sada vreme da postane kečer.

"Zašto nisam na Wrestlemania? Zato što me se svi plaše, eto zato", napisao je Konor na svom tviteru. Ubrzo je stigao odgovor Rakića.

"Pametan potez da gledaš šta ćeš raditi nakon prave borilačke karijere i tamo pokupiš nekoliko pobeda", napisao je Rakić.

Komentari na takvu njegovu opasku bili su različiti, dok su neki tvrdili da nema pravo da kritkuje jednog od najvećih u istoriji MMA, drugi su smatrali da ima prava da kaže Mekgregoru kako njegova karijera trenutno nije ni senka slavnih dana.

Konor Mekgregor ima 28 profesionalnih MMA borbi u karijeri i 22 pobede, ali poslednjih godina ne ide mu sjajno. Na poslednjih sedam mečeva poražen je čak četiri puta i to od trojice različitih protivnika. Poslednja dva ulaska u oktagon završila su se porazima od Dastina Poarijea.

Za razliku od njega, Rakićeva karijera je u uzletu. Trenutno je jedan od najboljih na svetu u poluteškoj kategoriji, a pobedom na Janom Blahovičem mogao bi da dođe u priliku da se bori za UFC pojas.