Ostali sportovi

MFC FIGHT STORY POČINJE DANAS: Priča zbog koje ćete zavoljeti MMA! (VIDEO)

Autori Nikoleta Vukčević Teodora Orlandić

Petodnevni program koji je okupio mlade MMA borce iz čitavog regiona počinje danas.

Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Juče su u Čanj u hotelu Adria Harmony stigli borci i njihovi treneri iz Crne Gore, Srbije, Makednije, Albanije i Kosova, gdje će provesti pet dana pred ulazak u oktagon. Oni koji su zasijali na prošlogodišnjim turnirima od danas će biti zvijezde programa i kamere će ih pratiti narednih pet dana i zabilježiti sve njihove aktivnosti, navike, rutine, pratiti njihovo skidanje kilaže, treninge, interakciju sa trenerima ali i međusobno druženje. Višečasovni program koji će se emitovati svakog dana od 18:00 časova na YouTube kanalu Montenegro Fighting Championship i MNE sport kanalu obuhvatiće i intervjue sa borcima, trenerima i organizacijom.

Početak programa je u 18:00 časova, na samom početku biće organizovani amaterski mečevi u više kategorija, gdje ima prijavljenih više od 40 takmičara, a nakon završetka amaterskih borbi u oktagon ulaze zvijezde MFC Fight Story-a koji će se po prvi put oprobati u SEMI-PRO klasi.

Organizovanjem ovakvog događaja i okupljanjem klubova iz regionalnih zemalja Crna Gora dobija sjajnu promociju, upravo zbog toga, pred početak ljetnje sezone organizatori su željeli da kroz program prikažu i ljepote naše zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

MFC pripreme u Čanju
Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević i Teodora Orlandić