Bio je talenat!

BIVŠA SLAVILA RAZVOD OD NJEGA, ON POKAZAO NOVU LEPOTICU: Karijera mu u strašnom padu, ali kod žena ne promašuje! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nekadašnji NFL igrač Džoni Manzijel (29) dugo se muči u maeričkom fudbalu, ali sa ženama ima mnogo uspeha.

Izvor: Instagram/kenziewernerx/printscreen

Na fudbalskom terenu mu nikako nije išlo, pa iako je bio velika nada u NFL ligi se zadržao jako kratko. Džoni Manzijel je nakon toga krenuo da igra američki fudbal u Kanadi, zatim u manjim američkim timovima, a na kraju i u ligi koja se igra u zatvorenom prostoru. Ipak, pažnju medija i dalje dobija - pre svega zbog burnih veza.

Svojevremeno je Brijana Tisi slavila što je nakon nekoliko godina uspela da okonča brakorazvodnu parnicu sa njim, a sada su ga paparaci na plaži u Majamiju uhvatili sa novom atrkativnom devojkom. Mnogi bi rekli da je ovog puta nadmašio sebe.

Po peščanoj plaži Džoni je prošetao sa Kenzi Verner, a mediji iz SAD javljaju da su oni poslednjih nedelja veoma bliski.

Pogledajte kako izgleda njegova nova devojka, Kenzi:

Znajući istoriju momka koji je 2014. godine draftovan kao 22. pik prve runde i odmah postao velika nada Klivlenda na mestu kvoterbeka, nema sumnje da su njih dvoje zajedno.

Kenzi Verner je jedna u nizu lepotica koje su uspele da osvoje bivšeg NFL igrača, a po ponašanju na plaži i komentarima koje jedno drugom ostavljaju na društvenim mrežama - deluje da su srećno zaljubljeni. Videćemo koliko će to potrajati...

Inače, Kenzi je instagram model i na toj društvenoj mreži ima preko 35 hiljada pratilaca.

Ovako izgleda žena koja se slavila što se razvela od Manzijela:

Tagovi

NFL