Gori!

PROZIVALI JE ZBOG POLUGOLIH SLIKA, ONA SE SKINULA SKROZ: Bez odeće pozirala sa dečkom, pa otkrila šta je razlog! (FOTO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Profesionalna rvačica iz Brazila Tajnara Melo skinula sve sa sebe i dečka, pa napravila selfi.

Izvor: Instagram/tayconti_/printscreen

Profesionalno iliu "američko" rvanje polako preuzima i evropsko tržište, a jedna od najpoznatijih organizacije je AEW u Velikoj Britaniji. U njoj se takmiči Tajnara Melo (umetnički Tay Conti) koja je trebalo da predstavlja Brazil na Olimpijskim igrama, a sada uglavnom stiže u centar pažnje jer pratioce oduševi polugolim fotografijama.

Zato što je kritikuju rešila je da ode i korak dalje pa da objavi i jednu na kojoj je potpuno gola. Naravno, ne bez povoda, iskoristila je trenutak da pecne najveće rivale svog dečka!

"Govorite da je sve što radim na društvenim mrežama pokazivanje dupeta? Videćete šta tek sledi", rekla je nedavno Taj i ubrzo pokazala na šta je mislila!

Pogledajte Tajnarine fotografije, među kojima je i najprovokativnija do sada:

Pošto je instagram, na kojem Tajnara Melo ima armiju od preko 610.000 pratilaca vrlo rigorozan povodom golih fotografija, ona je iskoristila tviter da se potpuno razgoliti. Na toj društvenoj mreži kačila je golu sliku sebe i dečka Semija Gevare, takođe profesionalnog rvača. 

Njih dvoje zajedno leže na krevetu, a intimne delove prekriva im samo šampionski pojas koji je jedno vreme bio u vlasništvu njenog izabranika. Fotografija je nastala ranije, a Tajnara je njenim kačenjem pokušala da isprovocira Semijevog rivala koji je ljubio pojas na poslednjem događaju AEW organizacije.

Inače, za ovu organizaciju koja je u vlasništvu porodice Kan koja drži i fudbalski klub Fulam nedavno je potpisala Pejdž Vanzant, po mišljenju mnogih najlepša žena u borilačkim sportovima.

Tagovi