POGLEDAJTE!

SKANDAL! AMERIKANAC BACIO REKET KA SKUPLJAČU LOPTICA I NIKOM NIŠTA: Novaka su za manje PROTERALI, a on je prošao dalje!

Autor Anja Popov Izvor mondo.rs

Dženson Bruksbi je bio u centru pažnje na mastersu u Majamiju!

Izvor: Twitter/@funnyzeitgist/Printscreen

Ružna scena viđena je na startu masters turnira u Majamiju!

Amerikanac Dženson Bruksbi bacio je reket tokom svog meča i zamalo pogodio skupljača loptica, ali domaći teniser zbog ovog ružnog poteza nije dobio nijednu veću kaznu!

Dženson Bruksbi je savladao Federika Koriju 2:1, po setovima 3:6, 6:2, 6:3, ali tek nakon što je u finišu meča viđen jako ružan potez domaćeg igrača.

Bruksbi je bio nezadovoljan jednim svojim potezom i bacio je reket, ali ne direktno o zemlju, već tako da je on nastavio svoju putanju daleko od samog igrača. Amerikanac je upravo na taj način umalo povredio skupljača loptica.

Ipak, i pored ovog skandaloznog izliva besa Bruksbija, glavni sudija ga je kaznio samo oduzimanjem jednog poena. Toliko je kazna bila blaga da je i njegov rival iz Argentine tražio da Bruksbi bude oštrije kažnjen.

Od toga nije bilo ništa, Bruksbi je potom slavio u meču, a mnogima je odmah u mislima bio Novak Đoković i njegova skandalozna diskvalifikacija sa US opena 2020. godine.

Srbin je tada slučajno lopticom pogodio linijsku sudiju u vrat, a Bruksbi je sada pored objektivno većeg prekršaja prošao sa samo jednim oduzetim poenom, verovatno jer je imao mnogo sreće... Evo kako je to izgledalo:

Tagovi