Ostali sportovi

MMA BORAC NAPRAVIO ŠOU ZBOG LIVERPULA: Momak, ja preuzimam MMA kao Konor, a moćni crveni cijelu Evropu!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Momak iz kraja ostaje momak iz kraja.

Izvor: Profimedia

Nova MMA senzacija zove se Pedi Pimplet, ima 18 pobjeda i samo tri poraza u dosadašnjoj karijeri i smatra da može da bude dobar poput Konora Mekgregora! 

Ali ukoliko uspije da zgrne milionsko bogatstvo poput Irca, ne planira da ga troši na luksuz, već želi da pomogne gladnima u svom gradu.

"Ja sam iz Liverpula, momak. Mi nismo Torijevci, nećemo da zaboravimo ko smo. Moj grad me drži na zemlji, nadam se da ću da osvojim jednako novca kao Konor Mekgregor kako nijedno dijete ne bi moralo da jede iz narodne kuhinje. Hoću da vratim mom gradu i napraviću svoju humanitarnu organizaciju", rekao je nakon pobjede nad Rodrigom Vargasom.

Vargasa je savladao rutinski u prvoj rundi, a inspiracija mu je bio fudbalski tim Liverpula. Čak mu je jedan prvotimac poslao poruku pred meč!

"Naravno da uzimamo titulu, uzećemo sve! Osvojićemo četiri titule, Harvi Eliot mi je poslao poruku da mi poželi sreću pred meč, to je stvarno bilo sjajno. Već sam uplatio let za Benfiku čovječe, ne mogu da dočekam. Moćni Crveni preuzimaju sve u Evropi, kao ja u UFC-u", naglasio je on.

A nije mogla da prođe konferencija bez ismijevanja neuspjeha Evetrtona, sve to uz picu koju je jeo tokom cijele konferencije!

"Malo mi ih je žao, jer je Everton baš sr*nje! A Liverpul je jedan od najboljih timova na svijetu, tako da...", završio je engleski borac.