IZVINJENJE

KIRJOS NAPRAVIO SKANDAL, PA SE ISKUPIO NA DIVAN NAČIN: Kontroverzni Australijanac objavio prepisku sa skupljačem loptica

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nik Kirjos je posle meča sa Rafaelom Nadalom napravio skandal, pa je onda pronašao način da se iskupi za veliku grešku koju je napravio.

Izvor: profimedia/twitter/screenshot/@NickKyrgios

Majstorije na terenu, ogroman talenat, mogućnost da pobedi bilo kog protivnika, ali u isto vreme i luda glava. Kontroverzne izjave, skandalozni potezi na terenu i još mnogo toga. Ukratko - Nik Kirjos. Ono šta australijski teniser može da uradi na jednom meču neko ne uspe ni za celu karijeru.

Bio je blizu da pobedi Rafaela Nadala u Indijan Velsu, nije u tome uspeo, pa se iznervirao. U naletu besa je bacio reket, a on se odbio od podloge i umalo pogodio skupljača loptica. Dečak koji je stajao u uglu terena je srećom to primetio, pomerio se u stranu i prošao je bez posledica.

Posle svega što se dogodilo je Nik pokazao da se kaje. Pronašao je momka po imenu Tei Park na društvenim mrežama i izvinio mu se zbog svog postupka. Prepisku sa njim je objavio i na svom Tviter profilu.

"Stekao sam novog prijatelja. Nesreće se dešavaju, ali mi možemo da učinimo nešto da učinimo stvari boljim", napisao je Nik.

Na fotografijama koje je objavio se vide poruke izvinjenja i jedno obećanje koje je oduševilo Parka. Dobiće reket od Nika.

"Ćao brate. Izvini zbog incidenta sa reketom na kraju meča. Bila je nesreća, nadam se da si dobro. Pitao sam se da li bih mogao da ti pošaljem reket i ako bi prihvatio moje izvinjenje", napisao mu je Kirjos.

Dobio je brz odgovor, Tei je prihvatio izvinjenje i poručio da "jedva čeka da dobije reket".

Inače, posle tog meča je Kirjos imao sukob i sa novinarima koji su ga pitali o tom potezu. A, tokom meča se svađao i sa glumcem Benom Stilerom.

Tagovi