Ostali sportovi

KATARO I BUDVANSKA RIVIJERA REMIZIRALI, PRIMORAC SLAVIO PROTIV JADRANA

Autor Jovana Raičević Izvor MINA

Vaterpolisti Budvanske rivijere i Katara igralui su danas u Kototoru nerioješeno 9:9, u utakmici osmog kola Prvenstva Crne Gore.

Izvor: MN Press

To je prvi bod kotorskom timu ove sezone, nakon serije od sedam poraza.

Budvanska rivijera je dobila prva dva međusobna prvenstvena duela. Najefikasniji u kotorskom timu bio je Marko MIlić sa tri, dok je gol manje postigao Dragan Marković.

U ekipi iz Budve najbolji je bio Andrija Korać sa tri, dok je gol manje postigao Stefan Kovačević. U drugom meču osmog kola, Primorac je u Kotooru savladao Jadran 11:9.

PRIMORAC SLAVIO PROTIV JADRANA

Vaterpolisti Primorca savladali su večeras u Kotoru hercegnovski Jadran 11:9, u osmom kolu prvenstva Crne Gore.

To je hercegnovskom timu prvi prvenstveni poraz ove sezone, nakon serije od sedam pobjeda. Primorac je došao do šestog trijumfa, a ima i dva poraza od Jadrana.

Kotorski tim je do prvog trijumfa u trećem međusobnom duelu u prvenstvu Crne Gore došao je zahvaljujući odličnoj igri u trećoj četvrtini. Jadran je na poluvremenu vodio 6:4, da bi se Primorac vratio u igru i poslije treće četvrtine poveo (9:6).

U posljednjoj četvrtini gosti iz Herceg Novog izjednačili su na 9:9, ali nisu mogli do još jednog preokreta. Najefikasniji kod Primorca bio je Dušan Matković sa četiri, Aljoša Mačić postigao je tri, a gol manje Marko Mršić.

U ekipi Jadrana po dva gola postigli su Jovan Vujović i Danilo Radović. U drugom meču ovog kola Rivali će biti Kataro i Budvanska rivijera.

Tagovi