OPA!

BURA! ČUVENI TENISKI PAR RASKINUO, A RAZLOG JE "NOVA KURNJIKOVA"? Hrvatica ostavila Italijana, ređaju se teorije (FOTO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Godinama su bili u vezi, a onda se pojavila mlada Amerikanka, odnosno Ruskinja...

Izvor: Profimedia

Teniseri i teniserke često stupaju u veze i teško da postoji sport u kome su toliko česte "sportske romanse". Imamo primer Andrea Agasija i Štefi Graf, Mirke i Rodžera Federera, pa Elene Svitoline i Gaela Monfisa, a mnogi su pomislili da će sličnim putem ići i Mateo Beretini i Ajlja Tomljanović.

Već nekoliko godina su u vezi, podržavaju jedno drugo na turnirima, međutim teniskim svetom proširila se neproverena informacija da su nedavno raskinuli.

"Sportskeeda" prenosi da su navijači u čudu zbog spekulacija da je čuveni teniski par raskinuo jer su bili vrlo bliski. Nedavno su obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža, što je obično prvi "dokaz" u takvim slučajevima, ali se njih dvoje nisu zvanično oglasili i potvrdili da je kralj.

Teniserka rođena u Zagrebu, koja od 2018. godine predstavlja Australiju, prema jednoj teoriji je ostavila Italijana zbog toga što ju je prevario sa koleginicom. I to devet godina mlađom Amandom Anisimovom (20).

Ovo je Ajla!

Takva teorija nije potvrđena, ali spekuliše se da je to otkriveno kada je Anisimovu napustio njen trener Daren Kejhil, navodno nezadovoljan što se upustila u takvu avanturu. Anisimova je potom deaktivirala Instagram, a ubrzo se saznalo da je Ajla Tomljanović otpratila Beretinija i obrisala sve zajedničke fotografije.

Tako su se na društvenim mrežama pojavile razne teorije o "ljubavnom trouglu", navijači se čak šale da bi Netflix mogao da snimi zanimljivu dramu o njihovom odnosu, ali za sada je sve na nivou spekulacija...

Podsetimo, Anisimovu su prozvali "nova Kurnjikova" i predstavlja SAD iako je ruskog porekla. Pogledajte njene fotgrafije!