Ostali sportovi

GOJKOVIĆ: OČEKIVAO SAM DA ĆE BITI PUNO BOLJE

Autor Alen Kasmić

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore nije bio zadovoljan nakon poraza od Mađarske.

Izvor: VPSCG/Krsto Vulović

Povratak "ajkula" u Kotor nakon skoro osam godina nije dobro prošao, selekcija Vladimira Gojkovića izgubila je 16:11 u kvalifikacijama za Svjetsku ligu.

Najviše problema Miroslav Perković i drugovi imali su u odbrani.

"Mađari su pokazali da su bolja ekipa. Imali smo dobro otvaranje utakmice, ali odbrana danas nije bila na nivou. Veliki broj lako primljenih golova, ne možemo biti zadovoljni nijednim segmentom igre, osim što smo stvorili veliki broj šansi. Treba analizirati, očekivao sam da će biti puno bolje. Znamo da su Mađari najbolji šuteri na svijetu. To nisu šutevi koji se obično primaju. Lazović je imao loš dan, što za njega nije bilo uobičajeno, ali igra u odbrani nije bila dobra, tako da ni golmanu nismo dali sigurnost", rekao je Gojković za RTCG nakon meča.

Perković je u rodnom gradu prvi put igrao u kapici reprezentacije.

"Teška utakmica. Mađari su čudna ekipa, dobri šuteri, dobri u završnici. Nadao sam se da ćemo pružiti malo bolji otpor. Zahvalio bih se navijačima - jedan ambijent kakav nikad nisam osjetio. Drago mi je što sam u mom Kotoru i što je konačno gotov bazen, kako bi više ljudi počelo da gleda i prati, a i da se bavi vaterpolom", dodao je Perković.

Možda ce vas zanimati

Tagovi