Nov početak!

NAJLEPŠA FAJTERKA POTPISALA ZA MITROVE GAZDE: Imaju Fulam i OVU organizaciju - gledaće kako Pejdž GLUMI! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Promeniće sport jer joj je dosta teških udaraca u MMA i boksu bez rukavica.

Izvor: Instagram/paigevanzant/printscreen

Jedna od najlepših takmičarki u borilačkim sportovima odlučila je da promeni karijeri. Pejdž Vanzant, devojka koja se bavila MMA i boksom bez rukavica sada će početi potpuno novu karijeru, u sportu koji nije toliko zahtevan.

Njoj su dosadili snažni udarci koje je godinama dobijala, pa će preći u profesionalno rvanje!

Poznato je da u tom sportu više ima glume nego stvarnih udaraca, a to će prijati Pejdž koja se godinama borila protiv žena koje su imale nameru da joj promene lični opis. I dešavalo se i toga, neretko je Vanzant krvavog lica napuštala oktagon ili ring.

To je mnogo uticalo i na njenu drugu karijeru, pošto je Pejdž Vanzant jedna od najpoznatijih sportistkinja koje žive od prodaje golih slika i snimaka na internetu. Njen profilna sajtu "Onlyfans" izuzetno je popularan, a ona se trudi da kreira jedinstven sadržaj svojim obožavaocima.

Ovo je Pejdž Vanzant, godinama jedno od najlepših lica u borilačkim sportovima:

Njoj prelazak u AEW neće biti prvo iskustvo sa profesionalnim rvanjem, pošto je ranije u karijeri nekoliko puta gostovala u najčuvenijoj organizaciji za takvu vrstu zabave - WWE.

Inače, organizacija AEW koja se bavi organizacijom mečeva profesionalnih rvača, odnosno kečera. Vlasnik ove kompanije je biznismen Toni Kan, inače sin vlasnika Fulama i čoveka koji obožava Aleksandra Mitrovića.

Upravo je Toni saopštio da će Pejdž postati jedno od najprepoznatljivijih lica njegovog takmičenja.

Tagovi