Nastavlja!

TODOROVIĆ OSTAJE U UFC - DOBIO JE NOVI UGOVOR: Za sedam godina ima samo 2 poraza i boriće se protiv NAJJAČIH!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jedan od najboljih srpskih MMA boraca nastaviće da se bori i organizaciji Dene Vajta.

Izvor: Profimedia

Srpski MMA borac Duško Todorović potpisao je novi ugovor sa najboljom svjetskom organizacijom UFC i u njoj će učestvovati u još četiri borbe. 

Todorović, koji se takmiči u srednjoj kategoriji, već sedam godina se profesionalno bori u oktagonu. On ima crne pojase u tekvondou i džijudžicu, a u svijetu borilačkih sportova prati ga nadimak "Grom".

On je još prije dvije i po godine pobjedom na takmičenju izazivača zaslužio svoj prvi UFC ugovor, a dobre predstave u toj organizaciji uvedile su Dejnu Vajta da mu ponudi produžetak saradnje.

"A sada još jedno potpisivanje. Ovog puta u pitanju je obnavljanje UFC ugovora! Velika stvar za mene, moj tim i zemlju. Velika motivacija i vetar u leđa i ovog puta daću sve od sebe da ovaj ugovor prođe bolje od prethodnog. Hvala svima koji su uz mene! Idemo dalje", napisao je Todorović na svom instagramu.

Duško je već odradio četiri borbe u UFC i za sada ima polovičan učinak, a zanimljivo je da mu je na debiju pripala nagrada za najbolju predstavu večeri. Prije nego što je potpisao ugovor sa prestižnom organizacijom srpski borac rođen u Kotoru je bio bez poraza u profesionalnoj karijeri.

Do tog trenutka Todorović je odradio devet borbi i u svakoj od njih zabilježio pobjedu!

Tagovi

MMA