Ostali sportovi

BILA JE STRIPTIZETA, PA POSTALA UFC ZVEZDA: Plesom oko šipke plaćala treninge, sada prebija protivnice! (FOTO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Iako ima 33 godine, pred njom su tek najveći izazovi u karijeri!

Izvor: Profimedia/Instagram/lilmonsterdemo/printscreen

Impresivan nastup Vanese Demopulos na UFC 270 nije prošao nezapaženo, pa je ova američka MMA fajterka preko noći stigla u žižu interesovanja u borilačkom svetu. Impresivno je savladala koleginicu Silvanu Gomez Huarez iz Argentine već u prvoj rundi, a zatim se saznalo za njenu burnu prošlost.

Vanesa godinama pokušava da se probije u MMA svetu, a taj put nije bio nimalo lak. Da bi zaradila novac za karijeru bavila se striptizom i do celu noće je plesala oko šipke!

O svemu što je prošla u životu već je napisala knjigu, a planira da to uradi još nekoliko puta. Materijala ima, kako o borilačkoj karijeri u MMA svetu, tako i o plesu oko šipke.

Ovo je Vanesa "Kristal" Demopulos, devojka u centru pažnje:

"Rekla sam Džou Roganu da sam plesala 13 godina, ali zapravo je bilo duže. Počela sam kad sam imala 18, a sada imam 33. Mogu da napišem dve knjige o tome šta mi se desilo dok sam se bavila egzotičnim plesom. Ipak, bilo je zastrašujuće kad sam napuštala taj posao. Navikla sam da od tog novca plaćam treninge za borilačku karijeru", rekla je Vanesa.

U jednom trenutku morala je da napravi izbor!

"Plesala sam čitavu noć, a trenirala danju. U poslednje vreme sam nastupala dva puta nedeljno jer sam bila premorena. Telo mi se teško oporavljalo od toliko napora. Odlučila sam se samo za MMA", istakla je UFC zvezda.

Vanesa Demopulos, koja nosi nadimke "Kristal" i "Malo čudovište" ima skor 7-4 u profesionalnoj karijeri, a poslednje dve borbe radila je u organizaciji UFC. Krajem januara 2022. godine savladala je Silvanu Gomez Huarez.

Tagovi

UFC