Ostali sportovi

TUKAO MLADIĆA DRŠKOM OD PIŠTOLJA, PA MU SKAKAO PO NOZI DOK NIJE POLOMIO KOSTI: Nasilna prošlost uhapšenog kik-boksera!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Uhapšenom Nikoli Stošiću, inače svjetskom prvaku u kik-boksu i nekadašnjem kapitenu kik-boks reprezentacije Srbije, ovo nije jedini put da se našao iza rešetaka!

Izvor: youtube/printscreen/Kik Boks Savez Srbije

Kik-bokser Nikola Stošić je jutros uhapšen i sumnjiči se za nasilničko ponašanje, za nanošenje tjelesnih povreda i navodno reketiranje vlasnika jedne kafane u Smederevu. Pored njega lisice na ruke stavljene su još najmanje trojici muškaraca od kojih je jedan, takođe kik-bokser.

"Stošiću ovo nije jedno krivično djelo koji je napravio. Pretežno je bio hapšen zbog nasilničkog ponašanja i nanošenje povreda. Priča se da je prije nekoliko godina je ispred jedne diskoteke u Smederevu udario jednog mladića N. J. drškom pištolja. Dok je mladić bio u nesvjesti kik-bokser mu je skakao po butini i navodno tada mu je izazvao dva preloma butne kosti", kaže sagovornik za "Kurir" i dodaje:

"Nakon tog incidenta Stošić je na sličan način pretukao tinejdžera (16), inače sina lokalnog političara i biznismena. Tada je takođe, koristio dršku od pištolja i nanio mu teške tjelesne povrede. Dječak je tada transportovan za Beograd i ljekari su jedva uspjeli da mu spasu vid na jednom oku."

Prema riečima sagovornika, za ovo krivično djelo Stošić je navodno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz nošenje nanogice. Inače, Nikola Stošić je svjetski prvak u kik-boksu i višestruki prvak Srbije u ovom sportu, trenirao je i takmičio se za kik-boks klub SD Kombat.