Ostali sportovi

ROGANOVIĆ: IMALI SMO MNOGO PROBLEMA U PRVOM POLUVREMENU, ALI OVO JE NAJVEĆI USPJEH NAŠE SELEKCIJE!

Autor Jovana Raičević Izvor RTCG

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Budimpešti od Islanda u utakmici posljednjeg kola glavne runde Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

Izvor: Profimedia

Selektor Zoran Roganović nije bio zadovoljan načinom na koji su “lavovi” završili Evropsko prvenstvo.

“Malo se nezadovoljno osjećam jer su poslije onih pobjeda bila viša očekivanja i kod nas i javnosti. Iskreno, ovo je najveći uspjeh koji je selekcija napravila dosad. Čestitam momcima što obaraju rekorde i obaraće ih. Postoji par stvari koje mogu da se poprave i vjerujem da će to i biti u budućnosti”, kazao je Roganović za RTCG.

Možda ce vas zanimati

 “Baš smo imali dosta problema tokom prvih 30 minuta. Nismo dobro otvorili utakmicu i to nije dobro izgledalo. Pokušali smo da se vratimo u nastavku, došli na minus pet, ali nije bilo dovoljno. Island je spremnija ekipa, kao što su to Francuska i Danska. Poslije svega treba što više obratiti pažnju na fizički status igrača. Mislim da samo u tome ne možemo da odgovorimo nekim timovima.”

Na kraju je nedostajalo snage, prije svega jednom od nosiocu igre Branku Vujoviću.

“Branko je nosio ekipu na leđima, a prije toga je bio bolestan u Podgorici i nije normalno trenirao. Momci su zdravi, ali je umor učinio svoje. Nadam se da će se Matović i Radović oporaviti kako treba”, zaključio je Roganović za RTCG.