POGLEDAJTE!

MEDVEDEV PROZIVAO PUBLIKU, PA IM OSTAVIO OVU PORUKU: Rus se hrani "mržnjom" kao Novak - Igram se sa njima! (FOTO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Danil Medvedev hoće do titule i prvog mesta na ATP listi.

Izvor: YouTube/The Stadiumhopper/Screenshot

Ruski teniser Danil Medvedev prošao je u treće kolo Australijan opena pošto je posle velike borbe pobedio domaćeg predstavnika Nika Kirjosa (3:1).

Meč su obeležile brojne ludosti Australijanca, ali i "sukob" publike i Medvedeva. Samo dva dana pošto je publika zviždala Kirjosu, koji je podržao deportovanog Đokovića, sada su bili protiv Danila Medvedeva koji im je delio lekcije dok je davao intervju na terenu Džimu Kurijeru.

Medvedev je bio besan zbog toga što su se navijači radovali i navijali kada god bi pogrešio prvi servis, čak je neke od njih nazvao i neinteligentnima, ali nije se samo na tome završilo.

Rusu su objasnili da nisu svi navijači zviždali nezadovoljni njegovom igrom nego je na tribinama preovladavao poklič "SIU" na koji nas je navikao Kristijano Ronaldo. Svaki put kada postigne gol, Ronaldo proslavi uz tu reč koju je najlakše prevesti kao "daaaa", a sada je to iznenada postalo popularno na tenisu.


Kada su mu se u tunelu Australijanci izvinili zbog zvižduka, Medvedev je objasnio da se i sam zabavlja.

"Ne, razumem, sve je u redu. I ja samo želim da se igram malo sa njima...", poručio je Medvedev koji je na kameri posle pobede takođe napisao "SIU".

Možda tako i Rus njima zviždi, a ovo nije prvi put da se bori sa publikom.