Ostali sportovi

NOVAK SLETIO U BEOGRAD I "ZBRISAO" NOVINARIMA: Evo šta je prvo uradio po izlasku iz aviona! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Domaće i strane novinarske ekipe čekale su Novaka Đokovića na aerodromu "Nikola Tesla", kao i stotinak navijača, međutim nisu ga dočekale. Navijačima iz aviona izašao je u susret i pozirao je za selfije.

Izvor: YouTube/Independent/Screenshot

Novak Đoković se nakon drame od 13 dana u Australiji, gde mu je poništena viza, vratio u Beograd oko podneva gdje su ga čekale, ne i dočekale, brojne novinarske ekipe.

Reporteri i stotinak navijača čekali su Đokovića kod VIP izlaza na aerodromu "Nikola Tesla", međutim oko dvadesetak minuta kasnije je javljeno da je srpski teniser već otišao. Nije poznato kako i na koji izlaz, ali očigledno je da Novak nije želio pažnju u ovom trenutku.

 Već je poručio da neće govoriti dve nedelje za medije dok ne prođe Australjan open, a već postoje indicije da bi još večeras mogao da ode u Marbelju (Španija) gde ima vilu.

Ipak, jedan novinar "Independenta", koji je bio sa njim na letu, uspio je da snimi trenutak kada izlazi iz aviona. Čim je Đoković istupio napolje, odmah su naijači koji su bili sa njim na letu počeli da traže selfije, a iako premoren, Novak je svima izašao u susret pokazavši da je gospodin.