NEČUVENO

SUDIJA, AKO JA NEMAM KORONU ČASTIM TE VEČEROM! Šok scene na Australijan openu, teniser igrao ZARAŽEN!? (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Odmah posle meča poslat je u izolaciju.

Izvor: Twitter/PCBFan1/Screenshot

Australijski teniser Bernard Tomić pokušao je da se kvalifikuje za glavni žreb Australijan opena, ali to se završilo vrlo neslavno jer ga je Roman Fafjulin iz Rusije dobio 2:0 (6:1, 6:4).

Ipak, nije to ono što je obeležilo ovaj meč. Tomić je prilikom promene strane u drugom setu prišao sudiji i poručio da je potpuno fizički izmučen, dodajući da ima sumnje da je pozitivan na korona test. Kamere su to sve snimile, a navijači su ostali bez teksta jer Tomić nije želeo da preda meč.

"Pazi, sigurno ću u naredna dva dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Dobićeš večeru ako ne budem pozitivan u naredna tri dana, u suprotnom ćeš mi ti kupiti večeru", rekao je Tomić besno sudiji.

Pogledajte kako je to izgledalo!


Da stvar bude gora, iste sumnje poput Bernarda Tomića imali su i doktori koji su ga odmah stavili u izolaciju dok se testom ne utvrdi da li je australijski teniser zaista pozitivan na korona virus.

"Osećam se baš loše, trenutno sam u svojoj hotelskoj sobi. Pričao sam sa doktorima i tražili su od mene da se izolujem. Hvala svima na podršci, cenim to. Sledeći put ću biti bolji, razočaran sam, hteo sam da moje Australijance učinim ponosnima i da odigram dobro na domaćem terenu. Obavestiću vas o daljem razvoju situacije", napisao je Tomić.

Ono što ostaje najčudnije od svega jeste zašto se Tomić svađao sa sudijom kada je shvatio da se oseća loše i da ispoljava simptome korona virusa, a nije predao meč posle toga...

"Ne mogu da verujem da nikoga ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon što obave brze testove u sobama. Nema PCR testiranja", poručio je Bernard Tomić organizatorima očigledno nezadovoljan celim turnirom u Melburnu kome preti fijasko.

Bernard Tomić je inače u svetu tenisa poznat po mnogim skandalima, a u poslednje vreme najviše se pričalo o njegovom odnosu sa porno glumicom Vanesom Sijerom pošto je par raskinuo.