Težak život!

SEKSUALNO SAM ZADOVOLJAVAO MUŠKARCE DA PLAĆAM TRENINGE: Šokantna ispovest Japanca - Dobio sam 155 evra za sat vremena!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Poznati sportista iz Japana Jošinori Hori otkrio je da početak njegove karijere nije bio lak.

Izvor: Instagram/printscreen/yosinoriyosinori

Šokantne tvrdnje o svojim počecima u MMA svetu otkrio je poznati japanski borac Jošinori Hori (26), momak koji trenutno ima ugovor sa organizacijom Rizin. Da bi sakupio dovoljno novca za treninge, prijatelj ga je ubedio da se prostituiše i zadovoljava druge muškarce!

Iako Hori tvrdi da nije gej, pristao je na taj posao da bi sakupio novac neophodan za vežbanje i stizanje do cilja, profesionalnih MMA borbi.

Momak koji ima 15 profesionalnih borbi (12 pobeda) svojevremeno je odradio jednu borbu i u UFC, a trenutno je pod ugovorom sa najpoznatijom azijskom organizacijom. Dobro mu ide, pošto ima tri trijumfa u nizu, ali su sećanja na početak karijere za njega bolna.

Ovako izgleda Jošinori Hori, momak koji je priznao da se bavio prostitucijom:

"Pre pet godina prijatelj mi je rekao da mogu da zaradim odličan novac ukoliko budem zadovoljavao druge muškarce. Dobio sam 20.000 jena (oko 155 evra) za manje od sat vremena. Zbog toga sam mogao da priuštim treninge. Sada mi deluje kao bolno iskustvo, ali jurio sam svoje snove", rekao je Hori.

On je otkrio da je to bio samo posao za koji je dobro plaćen i da inače ne radi takve stvari.

"Moram da kažem da me ne privlače muškarci, volim žene i nisam gej. To je samo bio način da zaradim i platim sebi MMA treninge", otkrio je borac.

Tagovi