NOVI DETALJI

BOMBA! ĐOKOVIĆ IPAK PUTUJE U AUSTRALIJU? Oglasio se Novakov PR tim - evo kako stoje stvari!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Stigle su nove informacije iz PR tima najboljeg tenisera svijeta.

Izvor: Profimedia/Tennis Australia

Hoće li Novak Đoković ili neće igrati u Australiji početkom 2022. godine je pitanje koje već mjesecima muči cio teniski svijet.

Prošle sedmice su se pojavile informacije da najbolji teniser svijeta neće putovati na ATP kup u Sidnej, iz Australije su javili da još nije bilo nikakvog odustajanja, a sada se o svemu oglasio i PR tim Novaka Đokovića.

Kako je medijima saopšteno iz Đokovićevog PR tima, postoje informacije, još uvijek nezvanične, koje navode na to da će Novak Đoković putovati u Australiju!

Ipak, naglašava se da još uvijek ništa nije potvrđeno i da se još uvijek čeka zvanična odluka Novaka Đokovića, ali i da "sve ide u tom pravcu".

Više o tome trebalo bi da bude poznato u narednom periodu. ATP kup počinje već u subotu 1. januara, dok će se Australijan open igrati od 17. do 30. januara.

U prethodnom periodu se mnogo spekulisalo o tome hoće li Novak igrati u Australiji ili ne. Pojavile su se informacije da će preskočiti ATP kup, a iz Australije su u utorak stigle potvrde da niko iz tima Srbije još nije odustao od takmičenja.

Podsjetimo, Srbiju očekuje učešće na ATP kupu, u grupi sa Norveškom, Čileom i Španijom, dok bi na Australijan openu Đoković mogao da napadne 10. trofej u Melburnu i ukupno 21. grend slem.

Najveće spekulacije pred početak sezone u Australiji tiču se vakcinacije igrača, koja je obavezna za učešće na Australijan openu, a ATP je nedavno otkrio da je 95 od 100 najboljih tenisera svijeta već vakcinisano protiv korona virusa.