Ostali sportovi

OPSOVAO TRENERA, PA SLOMIO TABLET POSLE BLAMAŽE: Ovako izgleda kad pobesni najveći svih vremena - Tom Brejdi (VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Sedmostruki (i aktuelni) šampion SAD jako teško je podneo težak neuspeh

Izvor: Twitter/NFLBrasil

Najveći NFL kvoterbek Tom Brejdi (44) izgubio je živce u jako bolnom porazu svojih Tampa Bej Bakanirsa protiv Nju Orleansa (0:9). Tek treći put se dogodilo da je izgubio sa "nulom", a igra još od 2000. godine.

U četvrtoj četvrtini, kada mu je granitna odbrana Sejntsa presekla dodavanje, on je potrčao pored klupe rivala i rekao "idi je*i se!" i to u lice treneru defanzivnog tima domaćih Rajanu Nilsenu.

Vođa šampiona NFL-a i verovatno najveći igrač koji je igrao ovaj sport posle toga je seo na klupu i razbio tablet u naletu besa.

Posle svega, nije hteo da prizna šta je vikao ka treneru Sejntsa. "Ništa. Bio je to samo fudbal", rekao je on.

Poslednji meč u kojem je Brejdi doživeo poraz bez ijednog osvojenog poena dogodio se pre 15 godina i od tada je nanizao čak 255 uzastopnih ligaških i plej-of utakmica u kojima mu se to nije dogodilo. Sa druge strane, Tampa to nije doživela devet sezona, a interesantno je da Sejntsi imaju niz od čak sedam vezanih pobeda u ovom rivalstvu kad su u pitanju ligaški mečevi.

I ti podaci dovoljno govori o tome zašto je Brejdi ovako pobesneo, kao i činjenica da je njegov napad ostao bez četvorice važnih igrača - suspendovanog Antonija Brauna, kao i povređenih Krisa Gudvina i Majka Evansa. Uz to, ni raning-bek Leonard Furnet nije uspeo da završi meč.

Tampa Bej, aktuelni šampion trenutno ima skor 10-4 i u grupi je od četiri tima koji imaju takav učinak. Ispred njih je lider, Grin Bej.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi