Ostali sportovi

BIVŠI NBA KOŠARKAŠ PRETUKAO NFL ZVEZDU: Ovo je NAJPRLJAVIJI boks meč godine - bacanje iz ringa i mnogo rvanja! (VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Okršaj Derona Vilijamsa i Frenka Gora nije bio stalno po boksersim pravilima.

Izvor: Twitter/@Donald_Brax/printscreen

Kao uvertira za meča Džejka Pola i Tajrona Vudlija u bokserski ring ušla su dvojica bivših sportista. Nekadašnji NBA košarkaš Deron Vilijams (37) i bivša NFL zvezda Frenk Gor (38) odmerili su snage u jednom izuzetno prljavom boksersom meču.

Navijači su ostali šokirani šta im je sve dozvoljeno da rade u ringu, a njih dvojica nisu obraćali previše pažnje na pravila. Bilo je odgurivanja, čak i kroz konopce, pokušaja rvanja, udaraca "na kvarno", a u tome se bolje snašao nekadašnji košarkaš.

Deron Vilijams pobedio je odlukom sudija, nakon što su odradili sve četiri predviđene runde.

Bilo je primetno da se obojica boraca nalaze u odličnoj fizičkoj formi, nije im bilo teško da izdrže u ringu, a navijači su se pitali zašto su prekinuli svoje sportske karijere ako i dalje imaju ovoliko kondicije.

Pogledajte detalje borbe:

Podsećamo, Deron Vilijams je od 2005. do 2017. godine bio deo NBA lige, uz kratak izlet u Bešiktaš. Tri puta je učestvovao na Ol-star mečevima, a ima i dve zlatne medalje sa Olimpijskih igara. Njegov protivnik Frenk Gor je od 2005. pa sve do prošle godine igrao raning beka u NFL-u, gde je promenio pet timova i pet puta nastupio na Pro Bowl-u.

Ipak, u ringu nisu pokazali mnogo sportskog duha. Iako se boks naziva plemenitom veštinom, njih dvojica su nekoliko puta iskoristili priliku da zadaju udarce kakvi ne bi trebalo da se tolerišu.

Tako je Deron odgurnuo svog rivala kroz konopce, što nikako ne bi smelo da se radi.

Sa druge strane, Frenk je nekoliko puta kombinovao boks sa drugim borilačkim veštinama, pa je u jednom momentu delovalo kao da će pokušati rvački zahvat na nekadašnjem košarkašu.

Sudija u ringu dopuštao je sve to, a podeljena odluka sudija donela je pobedu čoveku koji se 2017. godine oprostio od košarke u dresu Klivlend Kavalirsa.

Pogledajte kako je Deron stigao do pobede:

Tagovi