Ostali sportovi

LUDILO - 9 HITACA I NIJE MOGAO DA BUDE PRECIZNIJI: Škot pogađao kao u transu, ovo se nikada nije desilo! (VIDEO)

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Neverovatno bacanje Vilija borlanda postalo je hit na društvenim mrežama.

Izvor: Twitter/OfficialPDC/printscreen

On je čovek o kojem bruje društvene mreže!

Jedini u istoriji koji je jedan pikado meč prenošen na televiziji dobio na najbrži mogući način. Vili Borland (25) iz Škotske debitovao je na PDC Svetskom prvnestvu u pikadu, a njegovo bacanje u odlučujućem delu meča postalo je deo istorije.

Takmičari počinju sa brojkom 501 na svom kontu i potrebno je da stignu do 0, a mladi Škot uradio je to ostavljajući bez ikakve šanse svog rivala u prvoj rundi, Engleza Bredlija Bruksa. Vili je otvorio ključni deo susreta sa tri pogođenje troduple dvadesetice, što mu je odmah skinulo 180 od početnih 501.

Nastavio je u istom ritmu, pa je skinuo još 177 jer je jednom umesto 3x20 pogodio 3x19, a u trećoj "ruci" morao je malo da kalkuliše.

Ponovo je krenuo od sa trostrukom dvadeseticom, pa zatim još jednom, a onda se ispisao duplom dvanaesticom - baš koliko mu je trebalo za pobedu u ovom meču! Gledaoci u dvorani ostali su u šoku, a Vili je burno proslavio neverovatan rezultat.

Možda i ne baš prikladno, jer se bio veoma bučan ispred utučenog rivala koji je samo nekoliko sekundi ranije izgubio meč bez ikakve šanse da parira Škotu.

Pogledajte kako je gađao Vili:

Tagovi