Ostali sportovi

POPOVIĆ: Moramo da vidimo gdje smo pogriješili, BORBA NE PRESTAJE

Autor Kristina Stevović

Selektorka ženske rukometne reprezentacije Crne Gore Bojana Popović kazala je da Slovenija ni sa čim nije iznenadila našu selekciju, te da je preveliki broj promašenih zicera glavni uzrok visokog poraza na startu Svjetskog prvnstva u Španiji.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

“Znale smo sve šta će da rade, na početku je bilo kako treba. U prvom dijelu su djevojke lijepo razigravale jedna drugu, ali šanse koje se stvore na ovako velikom takmičenju moraju da se iskoriste da bi mogao da se parira. Pokušali smo da prevaziđemo to u drugom poluvremenu, da igramo novu utakmicu. U pojedinim trenucima nismo imale ni sreće. Djevojke su se borile, pokušavale smo, tražile postavu za oba pravca, ali danas je to bilo baš teško”, kazala je Popović.

Možda ce vas zanimati

 Za razliku od Babović i Nenezić koje nisu imale svoje veče, golmanka Slovenija bila je centralna figura utakmice.

“Svaka čast Pandžić, ali ona možda nije branila tako dobro, koliko smo mi mogle bolje da šutiramo i neke šanse da riješimo drugačije”, konstatovala je Popović i nastavila:

“Imamo neiskusan tim, kada se ne rješavaju situacije uvuče se nesigurnost, to se i osjetilo i u drugom poluvremenu. Moramo da vidimo gdje smo pogriješile, da vratimo ritam i da nastavimo dalje. Borba neće prestati, ali moraćemo da pokažemo drugo lice, a ja se nadam da će tako i biti”.