Ostali sportovi

LJUBITELJI ZIMSKIH SPORTOVA, OVO VAS ČEKA U RADNJAMA OVE ZIME! (VIDEO)

Autori Nikoleta Vukčević Milena Mijušković

Početak decembra je početak planiranja zimovanja i aktivnosti. Za sve ljubitelje zimskih sportova izdvojili smo ponudu Interporta, Beosporta i Tempa i raspon cijena iste, a upotpunjeniji asortiman kreće već od sledeće nedelje!

Izvor: MODNO/Nikoleta Vukčević

Prve Olimpijske igre, već od 1924. podstakle su proizvođače odjeće, da krenu sa proizvodnjom sportske opreme i odjeće i akcentuju trenutak mode kada je to u pitanju.

Osnovna karakteristika zimske odjeće jeste slojevitost, zbog čega ne treba zanemarivati i važnost aktivnog veša pored kombinezona, rukavica, potkapa, kaciga i onoga što prvo uočimo na skijašu. Takođe pravi spektar boja je nešto što je zaista modni trenutak, ali nam pomaže da budemo vidljivi na stazi. 

 Nekada je skijanje predstavljalo svojevrsnu vrstu prevoza, danas za ljubitelje zimskih sportova i planine - staze su mjesto gdje se pune baterije, druži i uživa u zimskim čarolijama.

Ako ste i vi jedan od ljubitelja koji je u potrazi za maslinastim kombinezonom, plavim štapovima za skijanje ili možda novim pancericama ove godine, pogledajte šta su nam Intersport, Beosport i Tempo ponudili i po kojim cijenama.

POGLEDAJTE VIDEO: