Ostali sportovi

ZBOG NJENOG POLUGOLOG TRENINGA POLUDEĆE KOMŠIJE: MMA zvezda ponovo napravila šou - vežba skoro gola! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Jedna od najlepših žena u MMA svetu Valeri Lureda ponovo privlači pažnju gledalaca.

Izvor: Instagram/valerieloureda/printscreen

Devojka koja je svojevremeno skrenula pažnju na sebe plesom nakon brutalne pobede, ponovo je glavna tema medija! Valeri Lureda (23), devojka koja se dobar deo života bavima tekvondom, a od skoro je u MMA svetu, zaludela je komšije izazovnim izdanjem.

Iako je profesionalna sportistkinja i naporno trenira za izazove koji je očekuju, Valeri voli da se razgoliti. U takvom izdanju uradila je trening i izazvala lavinu komentara - "komšije će poludeti od tebe".

Valeri je jedno od najlepših lica organizacije Belator, u kojoj gradi sasvim respektabilnu karijeru. Iako je nova u ovom sportu, ona ima učinak od četiri pobede i jednog poraza, a poslednju borbu imala je sredinom novembra. Tada je sudijskom odlukom savladala Tejlor Tarner i očigledno ne planira da se zaustavi.

Vredno trenira kako bi ostala u top formi, a posvremeno to izazove malo više pažnje od običnog treninga...

Valerijin trening izazvao je mnogo pažnje:

Inače, Valeri je poreklom sa Kube, a pre ulaska u borilačke sportove bavila se manekenstvom i glumom. Ističe da su joj to velike ljubavi, ali je zbog crnog tekvondo pojasa i odličnih rezultata u MMA svetu odlučila da se u potpunosti posveti sportu.

Sebe je svojevremeno nazvala "Kubanska barbika", mada joj je u Belatoru nadimak "Master", a primetno je da je nabacila nekoliko kilograma od kako se profesionalno takmiči u surovom sportu.

Pogledajte kako inače izgleda Valeri Lureda:

Oni koji je prate na društvenim mrežama ili komšije koje su mogle da gledaju ovaj polugoli trening verovatno nemaju ništa protiv toga, pošto Valeri Lureda ima neverovatnu popularnost.

Na Instagramu je prati blizu 900.000 korisnika! Pogledajte zašto...

Ovo je jedan od treninga MMA zvezde:

Tagovi

MMA