Ostali sportovi

IMA 160 KG, A OD JEDNOG UDARCA MU ISPAO ZUB: Neverovatna scena u NFL - zaustavljen jedan od najjačih! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Sudar njegove brade i protivnikove kacige nije mogao drugačije da se završi.

Izvor: Twitter/Printscreen/@SharpFootball

Jedan od najsnažniji ljudi u NFL-u ostao je bez zuba u jednom od snažnih duela koje vodi tokom meča. Vita Vea (26), momak sa Tonga koji je od 2018. godine u ligi, pokušao je da se prošeta kroz igrače Indijanapolis Koltsa, ali je zaustavljen u snažnom sudaru.

Kamere koje prate ovaj susret uhvatile su detalj kada momku od 193 centimetra i gotovo 160 kilograma od siline udarca ispada zub!

Prilikom sudara sa Marko Glovinskim snažni Amerikanac ga je kacigom udario u vilicu, potpuno mu poremetio zaštitnu opremu i dobro ga ošamutio. Ipak, on je sve to dobro podneo...

Pogledajte kako je to izgledalo:

Vita je jedna od omiljenih ličnosti NFL lige, jer je gotovo uvek nasmejan. To mu se desilo i nakon udara u kojem je ostao bez zuba, pa je pored terena pokazao krvav osmeh.

Naravno, nije bio ni blizu pomisli da napusti ovu utakmicu. Nastavio je da igra i u narednim napadima, ali su njegovi Tampa Bej Bakanirsi do poluvremena bili na deset poena zaostatka.

Snažni momak sa Tonge ostao je krvav i nasmejan:

Inače, defanzivac Tampa Bej je sa ostrva Tonga i ima veoma neobično ime. U NFL-u ga svi znaju kao Vita Vea, ali se zove Tevita Tuliʻakiʻono Tuipulotu Mosese Vaʻhae Fehoko Faletau Vea!

Tagovi

NFL