ZANIMLJIVO

NOVAČE, DŽABA ŠTO SI NAJBOLJI NA SVETU - NEMA PROPUSTA! Đoković stigao u Austriju, a 1 fotka je privukla veliku pažnju!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Novak Đoković se pridružio reprezentaciji u Austriji, ali nije mogao tek tako da uđe u trening centar.

Izvor: TSS/Neda Miletić

Novak Đoković se priključio nacionalnom timu u Dejvis kupu.

Prvi reket planete stigao je danas u Austriju i tako se stavio na raspolaganje selektoru Viktoru Troickom pred mečeve sa domaćinom i Nemačkom koji slede u Insbruku.

Stigle su i prve fotografije sa lica mesta, a jedna je posebno zanimljiva. Iako svi znaju ko je, Novak nije mogao samo da prođe pored obezbeđenja u trening centru, već je to učinio tek posle skeniranja akreditacije.

Pored Novaka, tu su Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić.

Podsetimo, u Austriji je trenutno "lokdaun" i zbog toga će se mečevi igrati pred praznim tribinama.

"Sa jedne strane to nam je razočarenje, jer očekivali smo ogromnu podršku publike, znamo da je mnogo naših ljudi u Austriji koji ovde rade i žive i koji su već bili kupili karte i želeli da dođu da nas podrže. Ipak, sa druge strane srećni smo što takmičenje nije otkazano, što imamo priliku da odigramo mečeve i što možemo biti zajedno ove dve nedelje, nakon toliko dugo vremena. Ništa nam ne manjka, ne osećamo ni da se dešava 'lokdaun' jer organizator nam je priuštio sve uslove. Jedino što će nas osvestiti da ipak nije sve kao pre je to što neće biti publike. Navikli smo već na turnirima po svetu na ovakve situacije, ali nikada pre za reprezentaciju nismo igrali pre praznim tribinama", rekao je Lajović.