TRI PO TRI

BOGDANOVIĆ "RAFALOM" TROJKI VODIO KA POBJEDI: Srbin važan u rušenju slavnog tima - Atlanta OPET slavila! (VIDEO)

Autor Milena Mijušković Izvor mondo.rs

Reprezentativac Srbije je ostvario zapažen učinak.

Izvor: Profimedia

Košarkaši Atlante nastavljaju da pobjeđuju - gdje je drugi uzastopni trijumf, tu je i treći! Ekipa za koju nastupa Bogdan Bogdanović savladala je Boston na svom parketu, a srpski košarkaš pomogao je u tome dvocifrenim poenterskim učinkom.

U meču u kojem su Hoksi vodili od sredine prve četvrtine pa sve do kraja susreta, odlična timska igra dovela ih je do novog trijumfa i laganog skoka na tabeli Istočne konferencije.

Bogdan Bogdanović je učestvovao u pobjedi Atlante sa 12 poena, šest asistencija i jednim skokom, iskoristivši 32 minuta na parketu. Iako šuterski nije briljirao, uradio je sasvim dovoljno da ostvari važan učinak. Srpski bek je sve poene ubacio sa distance, šutirajući 4/10 za tri poena, ali i 0/2 za dva poena.

Ipak, ono što je bilo presudno u partiji Bogdanovića bilo je da je postigao tri uzastopne trojke, čime je zaustavio sve nade Bostona da bi mogli da se vrate u ovaj meč.

Ispred njega su po učinki bila četvorica saigrača. Džon Kolins je ubacio 20, a Kem Rediš i Kevin Erter po 19. Lider tima Trej Jang je dodao 18, ali uz čak 11 asistencija.

Boston je odigrao napadački slabo naročito u drugoj četvrtini, a sve je bilo usmereno kao Džejsonu Tejtumu. Najbolji igrač Seltiksa je upisao 34 poena uz devet skokova i pet asistencija, dok je Grant Vilijams dodao 18 poena.

Atlanta sada ima skor 7-9 i još uvek se nalazi na mjestima koja vode u doigravanje, ali su tik iza devetoplasiranog Bostona (skor 7-8). Tri uzastopne pobjede najavljuju sve bolje dane za Bogdanovića i drugove.

Pogledajte kakvu partiju je pružio Bogdan Bogdanović:

Bogdan Bogdanović protiv Bostona
Izvor: Youtube/nba screen