HIT!

IZGLEDA KAO DA SMO ŠEK I JA DOBILI DETE! O'NIL PLAKAO OD SMEHA: Čuvene NBA zvezde prozivale košarkaša BUCKA od 140 kg!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

I oni su "malo jači", ali ih je novi imidž Vilijamsona posebno šokirao ove sezone.

Izvor: Profimedia/YouTube/NBA on TNT/Screenshot

jedan od najtalentovanijih košarkaša današnjice Zajon Vilijamson (21, 198 cm) se prilično ugojio za vreme leta, pa se spekuliše da u ovom trenutku ima preko 140 kilograma.

Trenutno je van terena zbog povrede, i uskoro bi se mogao očekivati njegov povratak na teren, međutim način na koji se kreće tokom zagrevanja govori da je daleko od prave forme. Deluje sporo i tromo, jedva trčkara, a težina pravi ogroman problem kolenima što su mu i dva "teškaša" skrenula pažnju.

Čarls Barkli je nasmejao sve do suza u studiju kada je komentarišući novi izgled Zajona Vilijamsona kazao da trenutno izgleda kao da su "Šekil O'Nil i on dobili dete".

"Dajem otkaz!", kazao je O'Nil dok je napuštao studio zbog naleta smeha.

"Šalim se i ozbiljan sam u isto vreme... Ne, zaista sam zabrinut i moram da ga kritikujem. Meni je Maloun rekao da sam lenj i debeo, zbog čega sam počeo da plačem, ali to mi je promenilo karijeru", sada već ozbiljnim tonom je rekao Barkli i tako motivisao Vilijamsona da smrša.

Košarkaš koji je nekada nazivan "novim Lebronom Džejmsom", pre svega zbog eksplozivnosti, više ne liči na sebe, a ima onih koji smatraju da je to taktika Vilijamsona kako bi ga trejdovali u bolju franšizu.

Izvor: Twitter/TheHoopCentral/Screenshot

Tagovi