Košarka

PAVIĆEVIĆ: NE ZNAMO DA PRIVEDEMO UTAKMICU KRAJU, U ZAVRŠNICI SMO IGRALI KONFUZNO I BEZIDEJNO!

Autor Jovana Raičević

Trener Mornara, Mihailo Pavićević poručio je da su njegovi igrači na večerašnjem meču već na startu razigrali ekipu Bahčešehira, te da su u završnici igrali konfuzno i bezidejno.

Izvor: MONDO/Lidija Roganović

Mornar je večeras u 4. kolu FIBA Evropa kupa u "Topolici" izgubio od Bahčešehira 95:86.

Možda ce vas zanimati

 "Bahčešehir je najkvalitetnija ekipa u ovom takmičenju. Imaju najveće ambicije, u timu imaju evroligaških igrača i večreas se pokazalo da njihovo iskustvo dolazi do izražaja. Kaznili su svaku našu grešku. Imali smo izuzetno loš start u odbrani, bez koncentracije, nijesmo se držali dogovora i dozvolili smo im 34 poena u 1. četvrtini. Razigali smo ih i poslije je bilo teško da se vratimo", izjavio je nakon meča Pavićević.

Mornar je ipak uspio da se trgne, u jednom trenutku i da povede.

"Ipak, poslije vođstva protivnika uspjeli smo da se vratimo i da povedemo. Ne znamo da privedemo utakmicu kraju, jednostavno u toj završnici smo igrali konfuzno, bezidejno...Na to kad se nadoveže loš procenat šuta za sa linije slobodnih bacanja, što je ispod svakog nivoa... Moramo izvući pouke, gdje smo griješili, a to je 1. četvrtina i završnica utakmice. Moram biti zadovoljan sa jednim periodom", zaključio je Pavićević.