Košarka

NIKOLA IVANOVIĆ PONOVO SA EKIPOM - uskoro i na terenu?

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nikola Ivanović ponovo je uz saigrače. Za sada - kraj terena.

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Dobre vijesti za navijače Zvezde uoči utakmice njihovih ljubimaca protiv Mege.

Iako nije u sastavu zbog korone, Nikola Ivanivić se očigledno oporavio i prošao je neophodni period tokom kojeg je morao da bude izolaciji.

On je u ponedjeljak viđen u hali "Pionir", u kojoj gleda meč svojih saigrača protiv Mege, a po svemu sudeći ako rezultati testova budu u redu mogao bi da im se uskoro pridruži, pred još jednu napornu seriju utakmica, zaključno sa "vječitim derbijem".

Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović potvrdio je u ponedjeljak popodne da je Ivanović bio odsutan zbog korone i da je vakcinisan, što će pomoći njegovom bržem oporavku i skorijem povratku na teren.

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

"Dobrić je došao iz reprezentacije povrijeđen, nakon toga su se povrijedili Davidovac, Lazić, Vajt, plus korona. Cirbes koji je vakcinisan je dobio koronu, Ivanović koji je preležao i dobio dvije vakcine izlazi iz korone. Nije devet igrača odjednom, ali smo u jednom trenutku imali pet-šest igrača van terena, što je veliki napor", rekao je predsjednik KK Crvena zvezda.

Spletom okolnosti, on je uoči odlaska na pauzu odigrao jedan od najboljih mečeva od dolaska u Zvezdu i bio je jedan od heroja pobjede protiv Cedevita Olimpije, nakon čega je bio prinuđen da pauzira.