Kakvi carevi!

SRBI HIT NA TVITERU, PRAVILI ŠOU NA TRIBINAMA! Pogledajte šta je Bobi uradio Jokiću, svi umiru od smeha! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Razgovor dvojice srpskih košarkaša pretvorio se u smeh, pa u zagrljaj i opet u smeh.

Izvor: Twitter/outsidethenba/printscreen

Nikola Jokić se vratio na parket iako je bio pod znakom pitanja zbog udarca koji je dobio od Rudija Gobera, a Dalas nije imao nikakvo rešenje za njega. U okršaju srpskih centara Boban Marjanović igrao je samo tri minuta, ali njih dvojica su šou napravili pre meča.

Kamere u dvorani zabeležile su dirljiv trenutak - zagrljaj Marjanovića i Jokića koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

Na početku snimka vidi se kako dvojica srpskih košarkaša zajedno sede na stolicama pored terena i neobavezno ćaskaju, a Bobanova ruka prebačena je preko Nikolinog ramena. Atmosfera je odlična, njih dvojica se smeju, kada shvati šta mu se priprema MVP lige za prethodnu sezonu ''prevrne očima''.

Pogledajte zagrljaj o kom se priča u NBA:

Košarkaš Denvera na sekund je bio zarobljen u zagrljaju Dalasovog centra, kojem je bilo veoma zabavno. Boban Marjanović je umirao od smeha nakon što je pustio Jokića, a po osmehu na Nikolinom licu reklo bi se da se nije naljutio na zemljaka.

Za sada nije poznato o čemu su Marjanović i Jokić pričali, ali je i sam zagrljaj privukao dovoljno pažnje košarkaške publike.