PORUKA

JOVANOVIĆ ŽELI DA "DRAŽENOV DOM" PONOVO BUDE KRCAT!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Vladimir Jovanović je imao posebnu poruku za navijače Cibone.

Izvor: MN Press

Problemi i slabije igre Cibone u prethodnim godinama su na neki način i "oterale" navijače sa tribina.

Stvari bi mogle da budu drugačije u budućnosti. Pod komandom Vladimira Jovanovića ekipa beleži sve bolje rezultate i polako se vraća.

Nekada je "Draženov dom" bio teško osvojiva tvrđava, a duel sa Partizanom je podsetio na neka ranija vremena kada je baš to bio slučaj. Izabranici Željka Obradovića su pobedili (79:61), ali je publika pokazala da zna da ceni sve to.

Po završetku utakmice su aplauzima i ovacijama nagradili oba tima i tako oduševili sve, posebno mladog srpskog stručnjaka na klupi "vukova".

"Želim posebno da pohvalim publiku koja je bila fantastična. Nadam se da će i ubuduće dolaziti u ovakvom broju", rekao je Jovanović.

Aplauz navijača Cibone za igrače Partizana
Izvor: YouTube/Aba League

Analizirao je potom i dešavanja sa parketa.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Moja ekipa je odigrala energetski odlično i u tom segmentu smo im parirali što govori i aplauz publike na kraju. Da bi se napravili veliki skalpovi ne smemo da imamo loše šuterske mečeve kao sad sa samo 17 odsto šuta za tri (4/23)."

Prema njegovom mišljenju upravo je jedan takav momenat prelomio meč.

"To su bili i neki otvoreni ziceri i šutevi kao ona dva pri vođstvu Partizana 51:50 gde je tok meča mogao da se okrene. Mi smo mlad tim i oscilacije su normalne, moramo da podignemo glavu, da gledamo napred i nastavimo da radimo", zaključio je Jovanović.

U narednom kolu regionalnog takmičenja Partizan dočekuje Krku, a Cibona gostuje Studentskom centru.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt