NULA OD ČETIRI

TRINKIJERI I BAJERN SVE PROSULI NA KRAJU - REĐAJU PORAZE: Zvezdaši ga pobedili u Rusiji, Jaramaz bez poena!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Prvi meč četvrtog kola Evrolige doneo je brojne preokrete, a loša završnica nemačkog kluba bila je razlog za poraz u Rusiji.

Izvor: Profimedia

Košarkaši Bajern Minhena nikako da stignu do pobede u Evroligi, pošto su i u 4. kolu nove sezone zabeležili poraz.

Ovoga puta su u Rusiji izgubili od Zenita 79:71 iako su na početku četvrte deonice imali šest poena prednosti.

Upravo je poslednjih 10 minuta presudilo da ekipa Andree Trinkijerija upiše i četvrti poraz u Evroligi, pošto su u tih 10 minuta igrači Zenita bili bolji čak 25:11.

Očajna igra u napadu Bajerna potpuno je obrisala sve ono dobro što je nemačka ekipa uradila u drugoj i trećoj četvrtini. Počeo je Zenit sjajno sa 31:16 u prvoj deonici, ali je Bajern potom konsolidovao igru.

Darun Hilijard i Kori Volden su bili izvanredni, ubacili su 24, odnosno 20 poena, bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde je dodao i sedam asistencija, ali na kraju to nije bilo dovoljno.

U Trinkijerijevom timu više nije bilo nijednog igrača sa dvocifrenim učinkom. Ognjen Jaramaz čak nije upisao nijedan poen, već je zabeležio dva skoka i dve izgubljene lopte.

Sa druge strane, Zenit je do treće pobede stigao na krilima Džordana Mikija sa 18 poena i Aleksa Pojtresa sa 14. Bili Beron nije ubacio nijednu trojku, ali jeste 10 poena, dok je drugi bivši igrač Zvezde u ruskom timu, Džordan Lojd, uz devet poena imao čak 11 asistencija.

ZENIT: Miki 18, Pojtres 14, Frankamp 12, Beron 10, Lojd 9, Gudaitis 6, Kulagin 5, Zubkov 5, Ponitka, Karasev i Kuzminskas bez poena.

BAJERN: Hilijard 24, Volden 20, Rubit 8, Šiško 7, Hanter 6, Đedović 3, Tomas 2, Vajler-Bab 1, Jaramaz i Šiling bez poena.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi