Košarka

BJELICA ŠOKIRAO NBA ZVEZDU - ''JE*ENO NISAM IMAO POJMA'': Nemanja tajno oružje, ima novu poziciju i radi SVE!

Autor Lidija Roganović Izvor mondo.rs

Drejmond Grin oduševljen potezima Nemanje Bjelica.

Izvor: Profimedia/Twitter/anthonyVslater/printscreen

Pre dva meseca se Nemanja Bjelica iz Majami Hita preselio u Golden Stejt Voriorse, a novi saigrači već su oduševljeni njime.Izgleda da će u narednoj sezoni imati ulogu kakvu nije imao u karijeri..

Svim stvarima koje "Beli" zna impresioniran je i Drejmond Grin, trostruki NBA šampioni, učesnika Ol-Stara i najbolji defanzivac lige 2017. godine!

''Nisam znao da Beli može da radi takve stvari iz driblinga. J*beno nisam imao pojma da to zna'', rekao je Drejmond Grin.

Snažni košarkaš Golden Stejta spada u grupu igrača koji odlično ''kapiraju'' igru i jedan od glavnih aduta mu je razumevanje košarke. Zbog toga su pohvale na račun Nemanje još značajnije, ali tek treba da vidimo kako oni funkcionišu kao tandem.

Po nekim najavama, Voriorsi bi dobar deo sezone mogli da igraju bez klasične petice, sa Drejmondom Grinom i Nemanjom Bjelicom na tom mestu. To bi bio ogroman problem za rivale jer su obojica veoma pokretni i raznovrsni, svaki na svoj način.

Pogledajte Grinov razgovor sa medijima:

Ekipa Golden Stejta bi, nakon dve nešto slabije sezone u kojima je ekipa bila izmučena povredama, sada mogla da zapreti najboljim timovima u ligi. Naravno, predvođena maestralnim Stefom Karijem.