I on otpao

RASPADA SE DRIM - TIM, AMERI BEZ JOŠ JEDNOG ASA OTIŠLI U TOKIO! Korona zarobila NBA zvezdu, šteta što nema orlova...

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država otputovala je na Olimpijske igre bez Zeka Lavina.

Zek Lavin
Izvor: Profimedia

Tokom priprema pred put u Tokio, reprezentacija SAD-a nije se pokazala u punom sjaju, a na Olimpijske igre idu u oslabljenom sastavu, pa se tako čini da to više nije drim-tim.

Posle tesne pobede protiv Španije, nakon što su spakovali kofere stiglo je obaveštenje da bek Čikago Bulsa Zek Lavin ne može da putuje sa ekipom jer mora da bude u protokolu u vezi sa koronom.

Lavin je sprečen da ode zajedno sa ekipom, a prethodno je iz istog razloga sa spiska otpao i Bredli Bil. Selektor Greg Popovič zbog povrede ne može da računa ni na Kevina Lava.

Umesto ta dva imena pozvani su saigrač Nikole Jokića Džaval Mekgi i igrač San Antonija Keldon Džonson. Ostaje da vidimo ko će biti zamena za Lava.

To nisu svi problemi. Buker, Holidej i Midlton i dalje su zaokupljeni timskim obavezama jer je finalna serija NBA, koju igraju Milvoki i Finiks, i dalje u toku.

Dok se Srbija nadala da će naši košarkaši obezbediti vizu za Tokio najveći strah ulivali su Amerikanci. Ipak, sada kada taj tim ne pokazuje svoj sjaj ostaje još veća žal što "orlovi" nisu uspeli da odu na Olimpijske igre.

Tagovi