SAD JE JASNO

"ČUĆE SE" - I ČULO SE! MICIĆ SE OGLASIO: Najbolji igrač Evrope riješio misteriju koja je sve mučila - ZAŠTO nije igrao?

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Srpski plejmejker Vasilije Micić nije mogao da pomogne Srbiji zbog povrede.

Izvor: MN Press

Osim što je Srbija sinoć razočarala i nije se plasirala na Olimpijske igre, zabrinula je i izjava plejmejkera Vasilija Micića koji nije igrao čitavo drugo poluvrijeme.

"Čuće se!", misteriozno je izjavio Micić i time mnoge naveo da pomisle da je u pitanju neki problem unutar reprezentacije, da bi dan kasnije razjasnio da je u pitanju nezgodna povreda koja ga je spriječila da pruži više u dresu Srbije.

"Nikada nisam gledao izgovore u životu, tako ni sada. Sve sto imam da kažem jeste da sam na kraju zagrijavanja osjetio pucanje mišića u kvadricepsu", rekao je Micić za "Sport Klub".

"Neobjašnjivo kako", dodao je on.

Vasilije Micić je bio viđen kao starter na meču protiv Italije, počeo je Avramović, a onda...

"Pokušao sam da igram, nisam mogao da dam svoj maksimum i to je to. Žao mi je što se nismo plasirali na Olimpijske igre, ali život ide dalje", zaključio je Micić.

Micić je u meču protiv Italijana odigrao 14 minuta, postigao osam poena i zabilježio dvije asistencije. U trećoj i četvrtoj dionici uopšte nije ulazio u igru.

"Sve je bilo OK, bio je dio pripreme, gledali smo film, trebalo je da bude dio startne postave i nisam ga vidio. Nije bio spreman da počne utakmicu. Morao sam da stavim Avramovića u startnu postavu i on je bio iznenađen. Imao je očigledno neki zdravstveni problem, morao je da otrči u svlačionicu i morali smo da promijenimo grupu. Očigledno je imao neki medicinski problem sa kojim nisam upoznat, nisam doktor. To je razlog zašto je igrao 14 minuta. Igrao bi duže da je bio spreman, nažalost nije, pa sam igrao sa igračima koji su bili spremni da igraju", rekao je selektor Srbije Igor Kokoškov.