Košarka

HIT SNIMAK: MARINA BJEŽALA OD KOKTELA LJUBAVI! Nema slavlja bez ovog hita - Maljkovićeva SKROZ mokra na konferenciji!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Konferencija za medije Sonje Vasić i Marine Maljković prekinuta poznatim hitom!

Izvor: YouTube/FIBA - The Basketball Channel

Srbija je osvojila evropsko zlato, a košarkašice koje su još jednom obradovale sve su to znale da proslave. Prvo na terenu, kada im je puštena pjesma koju vole, zatim glasnim izvođenjem himne, a na kraju i na konferenciji za novinare.

Tek nekoliko sekundi nakon što su MVP turnira Sonja Vasić i selektorka Marina Maljković predstavljene novinarima, začuli su se dobro poznati taktovi. Ostatak tima je uletio na konferenciju uz numeru ''Koktel ljubavi'' Nedeljka Bajića.

Među prvima se u kadru vidi Dajana Butulija, a Sonja Vasić je bila u potpunom šoku. On nije potrajao, pošto se najbolja igračica srpskog tima ubrzo priključila ostatku ekipu u proslavi. Spektakl koji su napravile košarkašice Srbije u jednom trenutku je natjerao Marinu Maljković da izađe iz kadra!

Pogledajte kako je izgledao prekid konferencije:

Dobro raspoloženje nakon osvojenog zlta na Evropskom prvenstvu ove djevojke su pokazale i na konferenciji koju su gotovo uspjele da unište. Na sreću organizatora, Srpkinje su nakon jednog minuta odlučile da odu i nastavlje slavlje na drugom mjestu, pa su Marina i Sonja mogle da popričaju sa medijima.

Ipak, ostali su tragovi... Zastava Srbije koja je bila na stolu ispred selektorke te zemlje i najbolje igračice tima ostala je potpuno mokra od vode koju su prosule ostale šampionke Evrope!