Tu je prsten...

TROFEJI SA ZVEZDOM, PA VERIDBA! ONA JE OSVOJILA SJAJNOG KOŠARKAŠA: Amerikanac ima pravu lepoticu uz sebe! (FOTO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd verio je svoju izabranicu, Stefani Morgan.

Izvor: Instagram/stephanienmxo/printscreen

Stigao je u Beograd kao ogromno pojačanje, a njegov šut je bio jedan od Zvezdinih aduta tokom sezone. U godini kada je Crvena zvezda ponovo osvojila tri trofeja, navijači su zavoleli američkog beka Džordana Lojda (27)!

A on već duže vreme voli prelepu Stefani. Devojka američkog košarkaša nije privlačila mnogo pažnje u Beogradu, pre svega jer na utakmicama nije bilo publike, ali slike na Instagramu pokazuju da je prava lepotica.

Od danas, Džordan i Stefani su vereni, čime su se oboje pohvalili na društvenim mrežama!

Odmor između dve sezone provode u Americi, odakle su i stigle vesti da je svadba sjajnog igrača blizu. Nekadašnji košarkaš Toronto Reptorsa i Valensije zaprosio je dugogodišnju devojku, rešen da uskoro stane na ludi kamen.

Stefani Morgan je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, prethodne godine odlučila da da otkaz, kako bi mogla da bude uz dečka dok on gradi košarkašku karijeru. Tada je pokrenula sopstveni biznis, kojim se i dalje bavi, a gde je u prvom planu uticaj na društvenim mrežama.

Pogledajte fotografije zanosne Stefani koja je osvojila doskorašnjeg košarkaška crveno-belih:

Podsećamo, američki košarkaš je odmah nakon sezone spakovao kofere i napustio Beograd. Leto će provesti u SAD, a od naredne sezone će igrati za Zenit iz Sankt Peterburga sa kojim je već potpisao ugovor.

Njegova prelepa verenica Stefani Morgan često je tokom prethodnih meseci isticala koliko je Beograd lep grad i koliko joj se sviđa život u Srbiji.

''To mi je bilo potrebno u životu. Moj najbolji prijatelj je sada moja verenica'', napisao je Džordan, uz zajedničku fotografiju na kojoj se vidi prsten.

Tagovi