KAKAV OTAC TAKAV SIN

SIN PEĐE STOJAKOVIĆA JE "VUNDERKIND" I ISTI JE TATA: Andrej neodoljivo podsjeća na Peju - ima košarkaški GEN (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pogledajte kako igra sin Peđe Stojakovića, supertalentovani Andrej koji je tek nedavno ozbiljnije počeo da se bavi košarkom.

Izvor: Profimedia, Twitter/screenshot/@Ballislife

Sin legendarnog srpskog košarkaša Predraga Stojakovića postao je "viralan" na društvenim mrežama i svi su oduševljeni koliko je talentovan mladi Andrej Stojaković!

Stojaković junior primećen je na turniru "Section 7" gde je oduševio sve izveštače, a posebno to koliko neodovljivo podseća na čuvenog oca. Visok je 198 cm, igra na poziciji krila i vrlo je vešt sa loptom.

Na turniru u Finiksu videli smo da Andrej Stojaković ima sjajan osećaj za šut, kako sa poludistance tako i za tri poena, baš kao što je to činio legendarni "Peja".

Više od 200 srednjoškolaca bilo je pred očima skauta, a zbog ovih poteza je privukao pažnju!


Navodno je već dobio jednu ponudu od univerziteta Kal Poli iz Kalifornije, ali nakon što je postigao 27 poena i imao osam skokova u pobjedi svog tima - nema sumnje da će se javiti i renomiranije škole koje prate talente.

Mladi košarkaš ima raspon ruku od 208cm i nema sumnje da će još više rasti pošto mu je tek 16 godina, a zanimljivo je da je tek nedavno ozbiljnije počeo da se bavi košarkom.

Pokupio je očev gen i zablistao je pred skautima, ali neće odigrati previše "probnih" mečeva ovog ljeta pošto planira da odmor provede sa porodicom u Grčkoj, zemlji u kojoj je Stojaković uvijek rado viđen gost.

Peđa Stojaković je inače već godinama u braku sa grčkom manekenkom Alekom Kamilom, a imaju troje djece - pored Andreja, to su još i Mila (14) i Maksim (8).

Pogledajte zajedničke fotografije skladnog grčko-srpskog para!

Tagovi