Košarka

BOMBA U PARTIZANU - VRAĆA SE ŽELJKO OBRADOVIĆ! Dogovoreno - "Žoc" vodi crno-bele do 2024?!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Uskoro i zvanično: Željko Obradović ponovo na klupi Partizana?!

Izvor: MN Press

Po svemu sudeći, uskoro bi mogla da odjekne detonacija iz Humske ulice! Željko Obradović se vratio u Partizan, objavio je Kurir.

Prema pisanju tog lista, najtrofejniji evropski trener dogovorio je trogodišnji ugovor sa crno-belima. "Postigao je dogovor sa svim bitnim stranama u celoj priči", objavljeno je.

Objašnjeno je i da Obradovićev dolazak potvrđuje da će Partizan moći da napravi budžet i tim koji bi "napao" titule na svim frontovima, a samim tim i plasman u Evroligu, do koje će moći kroz ABA ligu i Evrokup.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović rekao je u subotu da je u kontaktu sa Obradovićem i da pričaju o svemu, a samim tim i o povratku legendarnog stručnjaka na klupu crno-belih.

Legendarni "Žoc" (61) nije radio ove sezone nakon što je u proleće 2020. napustio Fenerbahče. Prethodnih nedelja je najavio da će raditi sledeće sezone i lično je ostavio prostor da to bude u Partizanu.

"Zar ludost nekad nije dobra?", zapitao je tada Obradović i raspalio maštu navijača, koji će po svemu sudeći sledeće sezone euforično dočekati trenera koji je vodio crno-bele do najvećeg uspeha u istoriji srpske klupske košarke - osvajanja titule prvaka Evrope 1992. godine.