Košarka

JOKIĆ HOĆE DA IGRA SVAKI MEČ, NE MOŽEMO DA MU ZABRANIMO: Denver se oglasio o Nikoli, bilo reči i o nastupu za Srbiju!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Sada se i glavni čovek Denvera oglasio o Nikoli Jokiću i njegovom nastupu na Olimpijskim igrama!

Izvor: MN Press, Profimedia

Nikola Jokić definitivno neće igrati za Srbiju na narednim Olimpiskim igrama i to je glavna tema u Srbiji. Centra Denver Nagetsa su podržali Svetislav Pešić, kao i njegov bivši saigrač iz reprezentacije Vladimir Štimac. 

Sada je u poslednjem ovosezonskom obraćanju javnosti o njemu oglasio i Tim Koneli, prvi čovek Denvera. On je istakao da Jokić želi da igra svaki meč i da za njega nema odmora u NBA. 

"Želim da igra, on želi da igra. Kada imate igrača koji stvarno želi da igra svake večeri, protivno je zdravom razumu da mu kažeš da to ne radi. Nikola je izrastao u lidera, inspiriše nas sve svojim pristupom. On hoće da igra svaki dan", rekao je Koneli. 

"Stvano je umoran, pogotovo jer smo dugo igrali bez Džamala Mareja. Kao i uvek, Nikola će odlučiti. Svesni smo koliko je umoran, svesni smo njegove uloge i moramo da imamo strategiju kako bi on bio svež i srećan za sledeću sezonu", rekao je Koneli.

Bolo je reči i o Jokićevom eventualnom nastupu na Olimpijskim igrama. 

"Mi smo ponosni kada naši igrači predstavljaju svoje reprezentacije na međunarodnim takmičenjima, ali takođe razumemo neverovatan napor koji je ova i ovakva sezona iziskivala od naših momaka", zaključio je Koneli. 

Tagovi