Glasno!

LEBRON PLJUJE NBA LIGU! ZVEZDA LEJKERSA PODIGLA GLAS: Niste hteli da slušate, a sve sam ovo znao!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Nerviraju ga povrede u finišu sezone, zbog kojih mnogi timovi imaju problem!

Lebron Džejms
Izvor: Profimedia

Čini se da će finiš NBA sezone obeležiti izostanci i teške povrede nekih od najvažnijih košarkaša, a glas je protiv toga digao i Lebron, za kog se već zna da će odmarati preko leta! Prva zvezda Los Anđeles Lejkersa kivna je na ligu zbog gustog kalendara koji su košarkaši imali ove sezone.

Lebron Džejms se oglasio na tviteru, gde je podsetio da je on bio protiv ovakvog sistema igranja, a zatim i pojasnio da je tada samo želeo da zaštiti sebe i sve druge košarkaše u najjačoj ligi na svetu!

Osvajač četiri prstena sa tri različita tima još jednom je skrenuo pažnju da košarkaši nisu dovoljno odmarali između dve sezone.

''Pričao sam, ali nisu hteli da me slušaju! Znao sam šta će da se desi. Hteo sam samo da zaštitim igrače. Povrede nisu deo igre koju igramo. Ovo je posledica umora, nismo imali odmor! Plej-of je najbolji deo ove lige, ali sada kad nema nekih važnih igrača to navijačima nedostaje. 

Iako je on fizički jedan od najspremnijih igrača lige i danas, kada je u poznim igračkim godinama, tempo mu nije prijao.

''To je neverovatno. ako neko zna kako je raditi tokom cele godine, to sam ja. Ne volim što je ovako ispalo, mrzim što su se igrači povredili'', rekao je košarkaš Lejkersa.

Lebron Džejms je tokom ove sezone zbog povrede propustio više od 20 utakmica, a u ključnom delu sezone povređen je bio i njegov najbitniji saigrač, Entoni Dejvis.

Poslednji u nizu igrača koji su teže povređeni je Kavaj Lenard, a u toku jučerašnjeg dana stigla je informacija i da je Kris Pol u karantinu zbog korona virusa.