Svaka čast!

REVOLVERAŠKI OBRAČUN - JANIS I MIDLTON PUCALI IZ SVIH ORUŽJA: Konačno srušili Bruklinov supertim, ponovo sanjaju titulu!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Kakav meč, Milvokijev dvojac je bukvalno svojeručno dobio meč!

Izvor: Tanjug/AP Photo/Morry Gash

Milvoki je bio na ivici ponora pošto je Bruklin vrlo lako dobio prva dva meča u seriji, a onda su se vratili u svoju arenu, pred svoje navijače i pobedili.

Defanzivno su uspeli da zaustave zvezde Bruklin Netsa, a Janis Adetokumbo i Kris Midlton su imali neverovatan učinak, postigli su skoro sve poene svog tima!

MILVOKI BAKS - BRUKLIN NETS 86 - 83 (30:11, 15:31, 22:23, 19:18)

Videli smo dve potpuno različite četvrtine na startu pošto je prvo Milvoki poveo sa 20 razlike, a onda se Bruklin u potpunosti vratio u meč. Ipak na kraju su presudili Midlton i Janis. 

Kris Midlton je imao 35 poena i 15 skokova, dok je Grk na to dodao 33 poena i 14 skokova. Zvezde Bruklina to nisu mogle da isprate pošto je Kevin Durent uz 30 poena imao 11 skokova, a Kajri Irving 22 poena. Dobar je bio i mladi Brus Braun sa 16. 

Sada ponovo imamo zanimljivu seriju, iako su posle uvodna dva poraza mnogi prognozirali brzi kraj za Bakse. Ipak, u narednim mečevima će im posao biti teži jer se na teren vraćaju Džejms Harden i Džef Grin.