UPOZNAJTE JE

JOKIĆA JE ZAVELA LEPA NATALIJA - UPOZNAO JE NA NEOBIČNOM MESTU: Zbog nje mu "propao" transfer, retko je u javnosti! FOTO

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Natalija Maćešić je najveća podrška Nikoli Jokiću kroz karijeru.

Izvor: Instagram/Jokara95, MN Press, Instagram/natalijamacesic

Srpski centar Nikola Jokić proglašen je za MVP-a ovogodišnje sezone u NBA ligi, a čim mu je saopšteno da je dobio laskavo priznanje - prvo se javio porodici.

U intervjuu sa Šakilom O'Nilom otkrio je da je baš njima mahnuo preko telefona pošto su mu najveća podrška kroz karijeru. Braća, roditelji i žena Natalija su uz njega još od kada je počinjao da se ozbiljnije bavi košarkom i bez njihove ljubavi ništa ne bi uspeo.

Zanimljivo je da se Jokić prošle godine oženio Natalijom Maćešić sa kojom je godinama bio u vezi, s tim da se ona vrlo retko pojavljuje u javnosti.

Videli smo je nekoliko puta na utakmicama Srbije, dok se o njoj ne zna mnogo stvari. Za razliku od drugih partnerki NBA zvezda, Natalija je vrlo povučena (možda se baš zato ona i Nikola dobro slažu) i ne voli da se ističe na društvenim mrežama.

Jokić je pre nekoliko godina u intervjuu ispričao kako su se upoznali.

"Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je tada Jokić koji je ubrzo otpočeo vezu sa njom.

"Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", otkrio je srpski centar koji je bio strpljiv sa njom.

Upoznali su se dok je Jokić išao u Srednju ekonomsku školu, a samo dva meseca kasnije otputovala je u Sjedinjene Američke Države gde je upisala psihologiju.

To je pomalo poremetilo Jokića koji je tada bio na meti Barselone, pa mu je to poremetilo koncentraciju kada su došli da ga gledaju skauti. Blistao je u dresu Mege, ali na tom meču koji je trebalo da mu promeni karijeru - nešto nije bilo u redu.

"Deki (trener Dejan Milojević prim. aut.) je hteo da me ubije", ispričao je Nikola Jokić u dokumentarnoj seriji "Čovek koji pravi razliku".

"Ne znam, desi se takav dan, malo te neće, a malo i nećeš pa onda bude katastrofa".

Ipak, njegov trener iz Mege dobro je znao o čemu se tu radilo.

"Pretpostavljam da je tako loše odigrao zbog odlaska devojke u Ameriku. Bio je emotivno prazan, njega je to dosta pogodilo. Odlazak devojke u Ameriku ga je poremetio", ispričao je Dejan Milojević u istoj seriji.

Nikola Jokić svadba (sport)
Izvor: YouTube

Jokić se oženio prošlog leta, a dobro je poznato da je veliki romantik i da je Nataliju "smuvao" uz stihove legendarnog Đorđa Balaševića od koga se oprostio na poseban način.

"Veliki sam fan lika i dela Đorđa Balaševića, bile su mi pomešane emocije. Nisam stigao da ga upoznam, da mu se zahvalim što mi je pomogao da "prevarim" moju sadašnju ženu da mi bude devojka, a sad žena. Žao mi je zbog toga i mislim da je ovo veliki gubitak za sve nas koji smo ga voleli", ispričao je Jokić posle njegove smrti u februaru.

Tagovi