BRUTALNO!

JOKIĆ PONIŽAVAO NURKIĆA, "VOZAO" GA KAO NA RINGIŠPILU: O ovom potezu se priča, i Amerikanci mu se dive! (VIDEO)

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Srpski centar je imao šta da pokaže "bosanskoj zveri" pod košem Portlanda.

Izvor: Twitter/Printscreen/@ClutchPointsApp

Neverovatan je Nikola Jokić i to nastavlja da potvrđuje iz utakmicu u utakmicu!

U noći između četvrtka i petka je na brutalan način odveo Denver u polufinale Zapadne konferencije, a uz to je uspeo i da se ponovo igra Jusufom Nurkićem!

Jokić je u presudnoj četvrtoj pobedi Denvera upisao 36 poena, potvrdivši da nema dileme da li je on MVP NBA lige ili nije, a jedan potez bio je posebno zanimljiv svima koji su pažljivije pratili meč.

Srpski centar je u trećoj četvrtini imao svoj momenat, kada se poigravao bivšim saigračem iz Denvera, pošto Nurkić nije imao nikakvu ideju kako da ga zaustavi.

Jokić je pokazao maestralan rad nogu koji su na društvenim mrežama mnogi isticali.

"Okretao je" i "vozao" Nurkića čas levo, čas desno kao na ringišpilu, da bi onda pred istek napada postigao poene. Tom prilikom je Jokić bio i fauliran, ali mu ništa nije smetalo da ubaci vrlo važne poene.

Smanjio je tada zaostatak za Portlandom, da bi u četvrtoj četvrtini Denver stigao i do potpunog preokreta, i to trojkom koju je ubacio upravo Jokić. Ne treba zaboraviti ni da je pre samo par dana Jokić takođe svojski namučio Nurkića, pošto košarkaš iz BiH pored Somborca jednostavno nije mogao ništa!

Denver je tako stigao do 4:2 u ovoj seriji i plasirao se u polufinale Zapada. Tamo ih čekaju Finiks Sansi, koji su takođe posle 4:2 eliminisali šampiona Los Anđeles Lejkerse.

Ovako je Jokić doneo preokret ključnom trojkom:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi