znaju šta hoće

NEKA U PIONIRU BUDE JOŠ VIŠE NAVIJAČA: Kobs o zvjezdašima u hali - Ne zanima me o čemu pričaju i pjevaju!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Milojević hoće da Budućnost nametne ritam i odgovori na agresiju

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je pobijedila Budućnost posle drame u prvom meču plej-ofa finala ABA lige. Iz crveno-bijelog tabora poručuju da će im u drugoj utakmici biti još teže.

Trener Budućnosti Dejan Milojević najavio je utakmicu u svom stilu: kratko i jasno.

"Iako smo tokom većeg dijela utakmice bili konkurentni i imali posjed za izjednačenje, nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo sjutra da popravimo. Moramo da kontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu", rekao je Milojević, a prenio sajt ABA.

Plejmejker Džastin Kobs kazao je da očekuje agresivnu igru Zvezde, a pomenuo je i navijače, kojih je bilo u prvom meču i zbog čega su crveno-bijeli odmah morali da plate kaznu.

"Očekujem da će biti jako agresivni. Naš odgovor na tu agresivnost treba da bude bolja preciznost u napadu i da protivnicima ne dozvolimo drugi šut u napadu. Moramo da ih dobro zagradimo, jer su agresivni u skoku. Nadam se da će doći više navijača, jer je to više energije. Ne zanima me o čemu pričaju i pjevaju, jer nam daju volju za borbom", rekao je Kobs.